Foto: Christine Olsson / TT / kod 10430

Ett Sverige utan kebab och pizza

Publicerad 2024-09-01

Tidöpartiernas politik har ökat klyftorna i samhället och fått befolkningstillväxten att hamna på rekordlåga nivåer. Detta kommer ha stora konsekvenser, bland annat för de kommande generationerna som ska få pension, om det ens kommer finnas någon pension att få ut. Tankar från en gubbe...

Den 20 augusti 2024, kom SCB med befolkningsutvecklingen i Sverige 1/1 – 31/6 2024. I den konstater...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Roy Fjärrstad är född 1942. Mantalsskriven i Hägersten/Stockholm. Är gift och har många barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Övervintrar i Spanien sedan snart 13 år. Därmed undviker han problem med snö, is, kyla och halka. Samt vintergarderob och särskilda vinterdäck till bilen.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.